Skip table of contents

Toegang tot de tot de tools voor ontwikkelaars

Als er een fout optreedt in het systeem waarvan we de oorzaak niet kunnen vinden, hebben we meer info van je nodig voor onze analyse. Je kunt bijvoorbeeld de console voor ontwikkelaars openen en screenshots maken om met ons te delen.
Als eerste ga je na op welke browser de invoegtoepassing actief is op je computer. De gebruikte browser is afhankelijk van de volgende variabelen:

• het gebruikte besturingssysteem

• of de invoegtoepassing actief is in Office op het web, Microsoft 365 of Office 2013 of nieuwer zonder een abonnement

In de onderstaande tabel staat welke browser wordt gebruikt voor de verschillende platforms en besturingssystemen:

Besturingssysteem/platform

Browser

Office op het web

De browser waarin Office wordt geopend.

Windows/Office 2013 of nieuwer zonder abonnement

Internet Explorer 11

Windows 10 ver. < 1903/Microsoft 365

Internet Explorer 11

Windows 10 ver. >= 1903/Microsoft 365 ver < 16.0.11629

Internet Explorer 11

Windows 10 ver. >= 1903/Microsoft 365 ver >= 16.0.11629

Microsoft Edge

Op de volgende pagina vind je meer informatie hierover:
https://docs.microsoft.com/en-us/office/dev/add-ins/concepts/browsers-used-by-office-web-add-ins

Als de invoegtoepassing wordt uitgevoerd op Microsoft Edge, moet je de Microsoft Edge DevTools gebruiken voor de analyse. Bij Internet Explorer gebruik je de ontwikkelaarstools van F12. Je leert hoe in deze stapsgewijze handleiding.
https://docs.microsoft.com/en-us/office/dev/add-ins/testing/debug-add-ins-using-f12-developer-tools-on-windows-10

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.