De Phishing Report Button wordt grijs weergegeven

Als Phishing Report Button grijs wordt weergegeven, is er iets aan de hand waardoor de knop niet kan worden gebruikt.
Vereiste URL's
Ga na of je verbinding hebt met internet en of de volgende URL's toegankelijk zijn (dus niet worden geblokkeerd door een firewall):

https://reporter.sosafe.de

Je zult zien

CODE
Sorry, an error occurred possibly due
to a timeout. Please check your
internet connection and try again.
Add-in not loaded in Outlook
environment (25)

Retry

https://api.sosafe.de/v1/

Dit moet je zien:
Aloha SoSafe API!

https://appsforoffice.microsoft.com/lib/1/hosted/Office.js

Je moet programmacode zien

https://ajax.aspnetcdn.com/

Je wordt omgeleid naar de pagina Microsoft Ajax Content Delivery Network.

Leesvenster is uitgeschakeld
De Phishing Report Button is alleen beschikbaar wanneer er een e-mail is geopend.
Je hebt twee opties:

• Open een e-mail door erop te dubbelklikken.

• Schakel het leesvenster in zodat je een voorbeeld van de e-mail kunt bekijken.

Selecteer Beeld > Leesvenster > en kies Rechts of Onder.

Offline modus/geen internetverbinding
De Phishing Report Button is niet beschikbaar in offline modus. Kijk in deze documentatie hoe je de offline modus uitschakelt: Phishing Report Button wordt niet geladen

Berichttype niet ondersteund
De Phishing Report Button werkt alleen bij het lezen van e-mailberichten of afspraken.
Bij andere speciale mailboxitems werkt de Phishing Report Button niet:

• Een leveringsbericht of -melding (melding over bericht dat niet kan worden bezorgd en over gelezen/niet-gelezen/vertraagd).

• Een .msg- of .eml-bestand dat als bijlage aan een ander bericht is toegevoegd.

• Een .msg- of .eml-bestand dat via het bestandssysteem is geopend.

Mailbox/map niet ondersteund
Sommige mailboxen en mappen worden momenteel niet ondersteund door de Phishing Report Button.

• Mailboxen van groepen

• Gedeelde mailboxen

• Mailbox van een andere gebruiker

• Gearchiveerde mailboxen

• Openbare mappen