Foutopsporingsmodus voor het oplossen van problemen met de Phishing Report Button

Als de Phishing Report Button niet goed werkt of als je foutberichten ziet, helpen we je graag te achterhalen wat er aan de hand is en hoe je het probleem kunt oplossen. Hiervoor moet je de foutopsporingsmodus inschakelen. Ga hiervoor als volgt te werk:

1. Open je mailprogramma en klik op de Phishing Report Button.

2. Klik na het openen van de pop up 5 keer op het versienummer onder de knop Sluiten. Je ziet het wanneer je de muisaanwijzer eroverheen beweegt.

3. Klik zodra de foutopsporingsmodus is geopend op Analyseren om statusinformatie weer te geven.

4. Klik op de knop Kopiƫren naar klembord om de tekst te kopiƫren.

5. Voeg de tekst in een e-mail in en verzend deze naar je contactpersoon bij SoSafe of klik op Rapport verzenden om een supportticket in te dienen. We proberen het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.