Er is een niet-specifieke fout opgetreden

Als er een fout optreedt die nog niet in de supportpagina's wordt beschreven, helpt het misschien als je de Outlook-cache wist.
Outlook-cache wissen
Outlook met Internet Explorer 11

1. Sluit Outlook.

2. Start Internet Explorer 11.

3. Druk op CTRL + SHIFT + DEL om de browsergeschiedenis te wissen.

4. Selecteer Tijdelijke internet- en websitebestanden en Cookies en websitebestanden en klik ter bevestiging op Verwijderen.

5. Start Outlook opnieuw.

6. Test de Phishing Report Button opnieuw.

Outlook met Microsoft Edge
Klik op een wit gebied in het venster van de Phishing Report Button en druk op CTRL + F5 om het venster opnieuw te laden. Klik in MacOS met de rechtermuisknop in het venster van de Phishing Report Button en klik op opnieuw laden.

Neem contact op met onze support als het probleem blijft bestaan.
Beantwoord in je aanvraag de volgende vragen uit onze vragenlijst:Vragenlijst voor problemen met de Phishing Report Button