Ik ben mijn wachtwoord voor de e-learning omgeving vergeten

Als je je wachtwoord voor het Awareness Platform bent vergeten, kun je via de volgende link een nieuw wachtwoord instellen:

https://elearning.sosafe.de/password

Houd er wel rekening mee dat sommige bedrijven SSO gebruiken voor het Awareness Platform van SoSafe. In dat geval heb je geen wachtwoord voor het platform. Je meldt je dan aan via de knop Inloggen met Google, Inloggen met Microsoft of Inloggen met SAML.

Hier vind je meer informatie over registratie en inloggen via SSO: Eerste aanmelding/registratie met SSO

Als je niet zeker weet welke inlogopties je bedrijf gebruikt, dan neem je het beste contact op met degene die intern verantwoordelijk is (vaak IT of HR).