Eerste registratie bij het platform voor e-learning

Voordat je begint met de awarenesstraining, is een eenmalige registratie op het platform vereist om een gebruikersaccount te maken.

Registratie via een e-mail met een uitnodiging

1. Heb je een geautomatiseerde e-mail met een uitnodiging gekregen? Registreer je dan rechtstreeks via de e-mail (afzender: noreply@sosafe.de).

1. Open de e-mail en klik op de knop Uitnodiging accepteren.

1. Je wordt doorgeleid naar de pagina waarop je je gebruikersaccount aanmaakt. Daar voer je je persoonsgegevens in en kies je een persoonlijk wachtwoord

1. Klik op Registreren om het proces te voltooien.

1. In het pop-upvenster wordt de registratie bevestigd.

1. Vanaf nu kun je je aanmelden met je e-mailadres en wachtwoord op de inlogpagina (https://elearning.sosafe.de/login ).

Registratie via het platform

1. Open de registratiepaginahttps://elearning.sosafe.de/register .

1. Voer je werkgerelateerde e-mailadres in en klik op Volgende

1. Je wordt doorgeleid naar de pagina waarop je je gebruikersaccount maakt. Daar voer je je persoonsgegevens in en kies je een persoonlijk wachtwoord

1. Klik op Registreren om het proces te voltooien.

1. Het pop-venster met “Bedankt! Open de link die naar je e-mailadres is verzonden om je account te activeren” wordt weergegeven.

1. Je ontvangt een e-mail met activering van noreply@sosafe.de. Klik op Activeren en je wordt doorgeleid naar de inlogpagina (https://elearning.sosafe.de/login ).

1. Vanaf nu kun je je aanmelden met je e-mailadres en wachtwoord op de inlogpagina (https://elearning.sosafe.de/login ).

Registratie met een code

1. Open de registratiepaginahttps://elearning.sosafe.de/register .

1. Voer de registratiecode in van je organisatie en klik op Volgende.

1. Je wordt doorgeleid naar de pagina waarop je je gebruikersaccount maakt. Voer de persoonsgegevens in en klik op Registreren.

1. In het pop-upbericht staat “Bedankt! Je account is gemaakt”.

1. Ook wordt het wachtwoord getoond, dat je niet moet vergeten. Als je dit wachtwoord niet invoert, verlies je toegang tot het account en je voortgang van de e-learning.

1. Vanaf nu kun je inloggen met je code en wachtwoord op de inlogpagina (https://elearning.sosafe.de/login ).