Spearphishing sjablonen en aangepaste sjablonen (Premium)

Wat zijn spearphishing sjablonen?

Anders dan algemene phishing sjablonen die helemaal niet kunnen worden aangepast, bevatten spearphishing sjablonen diverse placeholders. Deze kunnen specifiek op je organisatie en de ontvangers worden afgestemd; bijvoorbeeld aanhef, banner en inhoud.

Voorbeeld:

Wat zijn aangepaste phishing sjablonen?

Samen met jullie kan ons Social Engineering Team compleet nieuwe en aangepaste phishing sjablonen maken die uniek zijn voor jullie organisatie om de aanval nog realistischer te laten lijken.

Wat is het verschil tussen spearphishing sjablonen en aangepaste phishing e-mails?

Spearphishing sjablonen kunnen maar tot op zekere hoogte worden aangepast en hebben specifieke aanpasbare placeholders.

Aangepaste phishing e-mails worden compleet nieuw gemaakt zodat ze aansluiten op de behoeften van je organisatie. Ook hierdoor neemt het moeilijkheidsniveau toe.

Heb je suggesties voor individuele sjablonen?

Er zijn diverse opties voor het maken van individuele sjablonen:

• Sjablonen die zijn gebaseerd op een echte aanval die je in het verleden hebt meegemaakt kun je door ons laten repliceren.

• Ook raden we je aan veelgebruikte interne e-mails als voorbeeld te nemen.

• Het is ook mogelijk om een sjabloon uit onze database aan te passen aan je specifieke behoeften, zoals CEO-fraude of andere branche specifieke aanvallen.

Neem voor meer informatie contact op met je implementatiemanager.

Hoe komt het dat mijn idee voor een phishing sjabloon niet is geïmplementeerd zoals verwacht?

Ons team van phishing experts weet precies welke tactieken worden gebruikt om ontvangers over te halen op foutieve links te klikken. Onze topprioriteit ligt echter niet bij het voor de gek houden van gebruikers, maar bij het bereiken van een leereffect. Daarom moeten er altijd hints zijn aan de hand waarvan gebruikers het bericht als een phishing mail kunnen herkennen.

Onze experts nemen elk afzonderlijk sjabloon onder de loep en gaan na of ze sommige psychologische vectoren kunnen verbeteren of het leereffect kunnen optimaliseren. Natuurlijk horen we graag je feedback. Daarvoor kun je terecht bij je implementatiemanager.