Wat wordt door deze training over IT-security gedekt en wie voert de training uit?

De trainingen van SoSafe zijn bestemd voor alle medewerkers, die worden getraind in cybersecurity. Als onderdeel van deze awareness building (oftewel het vergroten van het bewustzijn rondom cybersecurity) kun je gebruikmaken van onze uitgebreide trainingsomgeving namens je werkgever:

Via interactieve awareness-training met trainingsmodules, korte video’s, voorbeelden van alledaagse taken en korte quizzen leer je de belangrijke regels en krijg je advies over hoe je computers, smartphones en gegevens veilig gebruikt. Onderwerpen als wachtwoordgebruik, malwaredetectie en gegevensmisbruik komen ook aan bod.

Verder verzenden we regelmatig gesimuleerde phishing e-mails naar alle werknemers. Het doel van deze simulatie is om te leren hoe phishing e-mails werken en hoe je ze kunt herkennen. Je werkgever krijgt geen individuele gegevens over de phishing simulatie, maar alleen een volledig anonieme beoordeling.

Deze training in cybersecurity wordt je aangeboden door je werkgever en door ons verstrekt: SoSafe GmbH in Keulen, Duitsland.