Onderbreekt de training mijn werk?

Echte phishing aanvallen kunnen altijd plaatsvinden, dus ook tijdens werktijden. Cybercriminelen richten zich op bedrijven. En bedrijven en particulieren lopen elk jaar enorme financiële verliezen op als gevolg van phishing en fraude op internet.

Onze phishing simulatie is zo ontworpen dat je geen tijdrovende onderbrekingen ondervindt tijdens je alledaagse werkzaamheden, maar wel effectief wordt getraind in hoe je met phishing e-mails moet omgaan. En via ons platform voor e-learning krijg je de kans om in korte trainingsmodules je kennis te verdiepen over onderwerpen die aan cybersecurity zijn gerelateerd. Met deze kennis bescherm je jezelf en je bedrijf tegen online phishing.