Starterpakket van SoSafe

Het zelfservice Awareness Platform in het starterpakket van SoSafe is beschikbaar voor organisaties met maximaal 250 leden. Ze kunnen via https://app.sosafe.de/ een account maken en het zelf activeren. Daarna kun je de awareness-training meteen instellen.
Houd rekening met het verschil tussen de volgende URL’s:

Nadat je de factureringsgegevens hebt ingevoerd, kun je phishing simulaties en de campagne voor e-learning zelf instellen en beheren.
Voor technische ondersteuning stuur je tijdens openingstijden een bericht naar support@sosafe.de
Wil je een groter pakket met meer opties voor configuratie en individuele ondersteuning, dan neem je contact op via info@sosafe.de