Wat moet ik doen als een e-mail verdacht lijkt?

Volg de richtlijnen van je bedrijf op voor de afhandeling van spam en phishing e-mails. Meestal licht je de IT-afdeling, helpdesk of klantenservice in. Je hoort dan wat je moet doen. Als je bedrijf onze Phishing Report Button (add-on voor Microsoft Outlook) gebruikt, hoef je alleen hierop te klikken in Outlook. De e-mail wordt dan automatisch doorgestuurd naar de juiste persoon of afdeling, afhankelijk van de instellingen van je organisatie. Je krijgt dan ook meteen een reactie in Outlook over of dit een van onze phishing e-mails in de simulatie was, of de e-mail moet worden geanalyseerd door een van de IT-experts binnen je bedrijf. Afhankelijk van de instellingen voor je organisatie wordt de verdachte e-mail verwijderd uit je inbox of verwijder je deze zelf. Heb je de e-mail later nodig? Vraag dan de IT-afdeling of deze de e-mail kan herstellen.